Account

Company

  Menu
Large Image

El cas Alaska Sanders (Catalan Edition)

by (LA CAMPANA)

(335 reviews)

£9.99

Share This

Description

Torna l'addicció literària més potent esperada per més de 15 milions de lectors: l'apassionant nova investigació de Marcus Goldman i el sergent Perry Gahalowood, amb el retorn de Harry Quebert.

«Un tsunami de girs i de cops de volant, un Himàlia de suspens, un Everest d'emoció».

RTL

«No hi ha manera de deixar anar l'últim títol de Joël Dicker (... ). Una aventura apassionant».

Le Parisien

«Sé què has fet». Aquest missatge, trobat a la butxaca dels pantalons d'Alaska Sanders, el cadàver de la qual va aparèixer el 3 d'abril de 1999 a la vora del llac de Mount Pleasant, una petita localitat de New Hampshire, és la clau de la nova i apassionant investigació que, onze anys després de posar entre reixes els seus presumptes culpables, torna a reunir l'escriptor Marcus Goldman i el sergent Perry Gahalowood.

A mesura que aniran descobrint qui era realment Alaska Sanders, ressorgiran els fantasmes del passat, i entre ells, especialment, el de Harry Quebert.

Una nova intriga literàriament addictiva, amb la inconfusible estructura de temps diversos, amb girs de volant imprvistos i un ritme trepidant que són el segell de Joël Dicker, «un fenomen planetari» (Babelia).

La crítica n'ha dit:
«Al centre de la teranyina, teixida per un Dicker en estat de gràcia, aquesta novel·la demostra que l'escriptor està més avesat que mai en l'art de construir un suspens excel·lent. [... ] Un estil potent que manté un ritme excepcional.»
Jean-Rémi Barland, La Provence

«Tenim best-seller a la vista».
Libération

Nits curtes, despertades difícils; no digueu que no us hem avisat: és impossible no continuar llegint la nova novel·la de Dicker.[... ] Amb el mateix talent de sempre, ens retrobem amb els fantasmes del passat i caiem rendits davant una aventura emocionant i gens predictible».
Le Parisien

«Una novel·la meravellosa que ens torna a submergir en l'univers de Harry Quebert. Una narració minuciosa i una atmosfera única que farà les delícies de tots els lectors».
La Fringale Culturelle

«Un thriller que demostra una vegada més que Dicker domina a la perfecció l'art del suspens. [... ] Amb un estil simple, efectiu i una narració impecable, aconsegueix mantenir embruixat el lector al llarg de gairebé sis-centes pàgines. Nou èxit a la vista!».
A. M., Version Femina

«La llista de premis literaris està ben atenta i amb una actitud expectant la darrera obra de Dicker».
Louis-Henri de La Rochefoucauld, L'Express

«Dicker sap de què parla, i nosaltres, com a lectors, volem tornar a bressolar-nos en aquesta cançó de la qual ja coneixem la tornada. Ens deixem portar amb avidesa fins al cor d'una investigació on, molt ràpidament, no només cauen les màscares, sinó que es desvetllen els secrets de cadascú, com en una nina russa».
Nathalie Depuis, Elle

«Arriba el fenomen Dicker. El successor de Stieg Larsson i E. L. James: entreteniment en vena».
Antonio Lozano, La Vanguardia

Tag This Book

This Book Has Been Tagged
It hasn't. Be the first to tag this book!

Our Recommendation

None. The price of this book has not changed since we started tracking it.

Notify Me When The Price...

 • £
 • If I'm already tracking this book...

to track this book on eReaderIQ.

Track These Authors

to track Joël Dicker on eReaderIQ.

 • to be notified each time the price drops on any book by Joël Dicker.
 • to stop tracking Joël Dicker.

Price Summary

 • We started tracking this book on June 22, 2022.
 • The current price of this book is £9.99 last checked 19 hours ago.
 • This book is currently at its lowest price since we started tracking it.

Genres

Additional Info

 • Text-to-Speech: Disabled
 • Lending: Disabled
 • Print Length: 630 Pages
 • File Size: 3,272 KB

We last verified the price of this book about 19 hours ago. At that time, the price was £9.99. This price is subject to change. The price displayed on the Amazon.co.uk website at the time of purchase is the price you will pay for this book. Please confirm the price before making any purchases.